JE EENPERSOONS REISHANGMAT ALS IDEALE METGEZEL

Voor iedereen die vakantie gaat vieren op een tropische bestemming, een avontuurlijke rondreis wil maken, gaat kamperen in de natuur of gewoon overal in de buurt wil kunnen rondhangen, is een éénpersoons reishangmat de ideale metgezel. Lichtgewicht, snel op te hangen, comfortabel om in te liggen en makkelijk mee te nemen: met je reishangmat creëer je een heerlijke relax- en slaapplaats waar en wanneer je maar wilt!


DRAAGBAAR, STERK EN COMFORTABEL

Met een reishangmat kun je op elke plek en elk moment comfortabel uitrusten en zelfs overnachten. De hangmat is namelijk compact op te vouwen in het bijbehorende tasje en past altijd in je bagage. Het geïntegreerde tasje kun je overigens na het ophangen van je hangmat prima gebruiken om je spullen in te bewaren. Gemaakt van parachutestof is een reishangmat bovendien licht van gewicht met een optimaal draagvermogen en comfort. Bovendien is parachutestof robuust, ademend en sneldrogend. Dat is wel zo prettig als er onverwachts een buitje valt!


MAKKELIJK OP TE HANGEN

Omdat een reishangmat gemaakt is voor mobiel gebruik kun je hem heel makkelijk en snel ophangen en losmaken. Zeker wanneer deze beschikt over een geïntegreerd bevestigingssysteem met polyester touwen en weerbestendige smart hooks: deze slinger je zo om twee bomen waartussen je meteen veilig kunt hangen. Voor een reishangmat zonder geïntegreerd ophangsysteem bestel je er los een ophangset bij. Met zo’n set van licht, sterk touw en gebruiksvriendelijke haken kun je extreem makkelijk je reishangmat tussen twee bomen, palen of zelfs muren hangen.


WARM EN DROOG KAMPEREN IN JE REISHANGMAT

Wanneer je gaat kamperen met een reishangmat in plaats van een tent profiteer je van een hogere mobiliteit, minder bagage en meer comfort. Om ervoor te zorgen dat je geen last krijgt van de kou, kies je voor een gevoerde reishangmat of thermo reishangmat. Een gevoerde reishangmat heeft een isolerende, zachte vulling en onder in een thermo reishangmat kun je een luchtbed of slaapmat schuiven. Met een tentdoek over je reishangmat zorg je ten slotte voor de nodige bescherming en beschutting. Met een speciale lichtgewicht tent met geïntegreerde ophangkoorden is dat een fluitje van een cent en blijf je gegarandeerd droog!

Of je nu kiest voor een thermo reishangmat om avontuurlijke kampeertips mee te maken of een eenvoudig exemplaar in een knallende kleur om in het park om de hoek te hangen; voor iedereen is de ideale eenpersoons reishangmat hier te vinden!