REISHANGMAT MET MUGGENNET 

Voor de echte outdoor reiziger hebben we de reishangmatten met geïntegreerde muggennetten en extra's, zoals een thermovak tegen de kou. Enkele reishangmatten zijn geïmpregneerd en schrikken mieren, muggen, teken, muskieten en meer klein ongedierte af.


VEILIG OP REIS MET EEN REISHANGMAT MET MUGGENNET

In tropische landen dient een hangmat al sinds eeuwen als veilige slaapplek, hoog boven gevaarlijk ongedierte. Een reishangmat met muggennet biedt dezelfde veiligheid, plus optimale bescherming tegen vliegende beestjes en andere insecten. In deze lichtgewicht hangmat kun je altijd heerlijk liggen en zelfs in de meest tropische omstandigheden rustig slapen!


BELEEF DE OUTDOOR MET EEN REISHANGMAT

Ben je avontuurlijk aangelegd, houd je van reizen en slaap je het liefst in de vrije natuur? Dan beleef je de ultieme vrijheid met een reishangmat! Met deze ultralichte, oersterke en uiterst comfortabele mobiele slaapplek kun je gaan, staan en overnachten waar je maar wilt. Heb je een mooie plek gevonden waar je van het uitzicht wilt genieten of de nacht wil doorbrengen? Dankzij de eenvoudige bevestiging sla je binnen no time je kamp op tussen twee bomen. Met een lichtgewicht  jungle tent boven je slaapplek heb je geen last van regen. Extra bescherming tegen de kou biedt de thermo reishangmat, met onderin een speciaal vak om een isolerende slaapmat of luchtbedje te schuiven. Ten slotte houd je muggen en ander ongedierte op afstand met een muskietennet. Met zo’n uitrusting kun je overal overnachten; van de Veluwe tot in de jungle!


BESCHERMING TEGEN KLEIN ONGEDIERTE MET EEN MUGGENNET

In sommige oorden is een muggennet van levensbelang vanwege het gevaar van Malaria; in andere gevallen is het ‘slechts’ noodzakelijk om ongestoord te kunnen slapen. In beide gevallen biedt een reishangmat met geïntegreerd muskietennet de beste bescherming tegen muggen, mieren, zandvlooien, teken en ander klein ongedierte. Omdat het muggennet vastgenaaid zit aan de hangmat, kan er echt geen beestje bij je komen. In sommige gevallen is het zelfs geïmpregneerd zodat het insecten effectief op afstand houdt. De extra lijnen houden het net hoog, zodat je er geen last van hebt, en met de tweezijdige rits open je het net makkelijk zowel buitenaf als binnenuit. Heb je het muskietennet een keertje niet nodig, draai je de hangmat gewoon om en heb je er geen last van. Wil je de vrijheid van de natuur optimaal kunnen beleven, vertrouw dan op de bescherming van een comfortabele reishangmat met muggennet en laat de avonturier in je los!