REISHANGMATTEN TWEEPERSOONS - GRATIS VERZENDING!

"Lichtgewicht hangmatten voor op reis. Alle tweepersoons reishangmatten zijn door ons persoonlijk getest en goedgekeurd." zegt Amazonas.


RUIM OP REIS MET EEN TWEEPERSOONS REISHANGMAT

Wil je met je geliefde een romantische avond onder de sterren doorbrengen, chillen met meerdere personen in één hangmat of lig je ook op vakantie graag lekker ruim? Dan biedt een tweepersoons reishangmat alle ruimte en vrijheid die je nodig hebt!


COMPACTE REISHANGMAT MET RUIMTE

In een tweepersoons reishangmat kun je veilig met twee tot drie personen liggen of in je eentje van de extra ruimte genieten. Ook als je erg lang bent, is deze tweepersoons versie een aanrader. De brede stof biedt iedereen de ruimte en dankzij het sterke polyester is de draagkracht berekend op meerdere personen. Toch is het gewicht, zoals een reishangmat betaamt, nog altijd minimaal en kun je hem overal mee naartoe nemen. Net als de eenpersoons versie is de tweepersoons reishangmat uiterst compact in het geïntegreerde draagzakje op te bergen en past hij in iedere tas, koffer of rugtas!


EENVOUDIG EN SNEL OP TE HANGEN

Heb je eenmaal een plek gevonden waar je met je vrienden, kinderen of geliefde wilt relaxen, dan volgt er gelukkig geen gedoe met touwen. Iedere reishangmat is namelijk snel en eenvoudig op te hangen en los te maken. Sommige beschikken zelfs over een geïntegreerd ophangsysteem, waarbij je de hangmat dankzij handige Bevestigings set 'Simple' zo tussen twee bomen ophangt. Deze reishangmat leent zich dan ook uitstekend om mee te nemen op kampeertrips, lange fietstochten of wandeltochten. Na gedane inspanning kun je op een mooie plek pauze houden, van het uitzicht genieten en misschien wel een siësta houden!


ZITTEN OF LIGGEN IN EEN TWEEPERSOONS REISHANGMAT

Liggen in een hangmat doe je het best diagonaal; ook als je met twee personen bent. Op die manier krijgt je lichaam de juiste ondersteuning, lig je stabiel en zal de stof niet hinderlijk over je heen vallen. Je kunt een tweepersoons reishangmat ook gebruiken om actief in te zitten, te kletsen en lachen met vrienden of te spelen met je kinderen. En als het tijd is voor een hapje en een drankje, kun je de reishangmat loshalen en op de grond gebruiken als picknickkleed. Gezellige, knusse en romantische momenten gegarandeerd!

Een tweepersoons reishangmat is compact, ultralicht en extra ruim tegelijk, zodat je overal een ultieme relaxplek voor jezelf of met geliefden kunt creëren!